November

Kobber Galore

Skærmbillede 2014-11-23 kl. 19.12.00

Link

Udover min kærlighed til camel og rødguld, har kobber en særlig plads i mit hjerte (når det kommer til boligindretning ihvertfald). Skide uoriginalt af mig, hvilket får mig til at tænke på om man synes godt om ting fordi det er trendy, eller om man rent faktisk synes om det? Når man får noget smidt tilpas nok i hovedet, må der gå et underbevidst budskab ind om at det er det man skal dyrke. Noget kollektiv urtænkning, tror jeg. Nå, kommer lige ud af filosofilommen igen, og drømmer om den dag jeg bor i kobber til op over begge ører. Forresten er den lille kanin i hjørnet en oplukker, og fra en fantastisk side der hedder Anthropologie (som er amerikansk, men (også) shipper fra England af!) Resten af tingene er danske, og enten vildt billige eller vildt dyre.
Lidt updates på weekenden: Fredagen bød rigtig nok på rødvin, i form af gløgg, som tilbehør til æbleskiver endda. Lørdagen blev brugt på spontan tur til Malmö, hvor jeg fik shoppet de resterende adventsgaver #framigtilmig og drukket “julefrapino” på en wannabe Baresso. Desuden købte jeg et par sorte pony plimsolls, der ligner dem her (mine er dog noget federe, hvis jeg selv skal sige det). Ellers har dagen i dag stået på (varm)kakaodruk og fantasi-shopping (siden jeg har opbrugt mine rigtige penge for denne her måned..)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

November